Екскурсія на вихідних

20.11.2018 19:24

Шкільні екскурсії — чудова можливість дізнатися багато нового і цікавого про міста країни, в якій ви живете. Це — спілкування з однокласниками і друзями в невимушеній обстановці, коли є можливість проявити самостійність далеко від дому, батьків. Шкільні екскурсії — це ті події, які пізніше згадуються все життя.

Цікавою  і  змістовною  була поїздка   учнів школи на вихідних. Вони побували на екскурсії Замки Львівщини – “Золота Підкова”за маршрутом:– Золочівський палац (м. Золочів) – Підгорецький замок (с.Підгірці) – Олеський замок (смт.Олесько).

    Перша зупинка Олеський замок - найдревніший зі збережених на Львівщині, який першим в Україні став замком - музеєм. У замку зберігаються цінні музейні експонати: картини, скульптури, меблі. Учні з цікавістю розглядали багатий інтер"єр, з радістю прогулялись старовинним парком.

Наступна зупинка - Підгорецький замок. Цей замок захоплює своєю красою, неповторним парком, підземеллями та легендами про них. Він вважався одним з найкращих у цілій Європі. У замку раніше проходили урочисті прийоми, бали, паради. Періодично сюди приїжджали лицарі після битв, щоб відпочити і розважитися.

 Остання зупинка- Золочівський замок, збудований у XVII ст., як добре укріплена фортеця, а також як резиденція польського короля Яна ІІІ Собеського. Учні мали змогу відвідати королівські палати, Китайський Палац, у якому відкрито музей східних культур, а також загадати бажання на загадковому камені часів тамплієрів.

 

З учнями нашої були класні  керівники:

5 клас – Пошелюжна М. І.

8 клас - Вайда Т. П.

9 клас - Бенесько Л. Є.

10 клас - Сковронська Л. С

11клас - Гривняк Л. І.