"Козацькі забави" у нашій школі

13.12.2017 09:27

Доброю традицією у нашій школі стало проведення змагань серед учнів старших класів «Козацькі забави», приурочених Дню Збройних сил України. Рішенням Ради школи №3 від 12.10.2017 року «Козацькі забави» у нашій школі будуть вшановувати пам’ять славетного земляка Никифора Зайця, «Бояна», референта Служби безпеки УПА Струсівського району.

Готуючись до змагань, старшокласники відпрацьовували навики розбирання і збирання макета автомата Калашникова, вчилися споряджати патронами магазин автомата, а також тренувалися стрибати в довжину з місця, перетягувати канат, віджиматися від перекладини та від підлоги.

Цьогоріч на шкільне свято, яке відбулося 12 грудня, прибули гості: сільський голова Бойко Р.Б., воїн АТО, підприємець.

Почесне журі очолив Бойко Р.Б., який оголосив результати змагань. За кількістю набраних балів перемога була за юнаками 11 класу, та, зважаючи на вік учасників другої команди, до складу якої увійшли хлопці 8-10 класів, було оголошено нічию.

Відкриттям шкільних змагань став учень 5-го класу, член гуртка «Юний стрілець» (керівник гуртка вчитель предмета «Захист Вітчизни» Дзюма С. Ю.) Бенько Денис, який здивував присутніх навиками розбирання автомата Калашникова традиційно та із зав’язаними очима, за що здобув спеціальний приз від сільського голови Бойка Р.Б.

Свято подарувало всім хороший настрій та море вражень.

#Козацькі_забави