Ми – за безпечний Інтернет!

05.02.2019 18:37

Інтернет - найбільший винахід людства. Завдяки Інтернету сучасна людина отримує в десятки разів більше інформації, ніж її  батьки, бабусі, дідусі і більш  далекі предки.

 

Та на жаль, не все, що зустрічається в мережі, логічно обґрунтоване і безпечне. Жертвами Інтернету найчастіше стають діти та підлітки. Зміст деяких сайтів шокує навіть дорослу людину, що вже говорити про тих, чия психіка ще тільки формується. Крім того, Інтернет - це хороше поле діяльності для шахраїв, потрапити на вудку яких у віртуальному просторі набагато легше, ніж offline.

 

З метою захисту дітей від сексуального насильства та експлуатації через мережу Інтернет, наша школа долучилася до відзначення Дня безпечного Інтернету, та приєдналася до всеукраїнської акції #STOP_SEXтинг та провела сьогодні, 5 лютого 2019 року урок на тему «Інтимні селфі в Інтернеті – жарт чи небезпечний ризик»  серед учнів 7-11 класів

Метою цього заходу є формування в учнів уявлення про актуальні ризики в Інтернеті, пов’язані з надсиланням власних інтимних фото.

 

Тисячі людей в усьому світі об’єдналися в цей день заради підвищення освіченості з питань безпеки онлайн та участі у заходах та активності у всьому світі.