"Стосується кожного" + батьківські збори

11.12.2018 19:22

Вівторок, 11 грудня, став особливим для батьків учнів Струсівської школи. У цей день їм випала нагода відчути атмосферу та побувати у середовищі, де їх діти проводять значну частину свого життя.  Педколектив був приємно вражений великою кількістю батьків, які прийшли поцікавитись справам дітей, адже за останні роки спостерігалася тенденція до зниження відвідуваності батьками школи.

 

Робочий процес складався з двох частин: ток-шоу «Стосується кожного» на тему "Батьки і діти. Як долати конфлікти?" та загальношкільні батьківські збори.

 

У нашому ток-шоу «Стосується кожного» була розкрита проблема відносин батьків і дітей, яка є актуальною на сьогоднішній день. Програма була побудована  на основі  відомих творів із зарубіжної літератури Дж. Олрідж "Останній Дюйм", О. Уальд "Зоряний хлопчик" та твору із української літератури М. Коцюбинського "Що записано в книгу життя?" , де яскраво показані відносини між батьками та їхніми дітьми. Всі присутні , які були в студії ток-шоу пережили багато  різних емоцій. 

 

Ток-шоу підготувала Бенесько Людмила Євгенівна, класний керівник 9-го класу та учні школи Струсівської ЗОШ.

Також брали участь у програмі практичний психолог Сковронська  Ірина Василівна, вчитель християнської етики Пошелюжна Марія Іванівна та педагог-організатор Гривняк Любов Іванівна.

 

На батьківських зборах директор школи Лавринів Юрій Омелянович підсумував почуте та ознайомив присутніх із станом справ у школі, матеріально-технічною базою в школі та також підбив підсумки завершуючого І семестру.