Тиждень інформатики

15.02.2021 09:31
.    З 8 по 12 лютого в нашій школі пройшов традиційний тиждень інформатики.
     Метою тижня була показати значущість і роль інформатики в сучасному динамічному суспільстві, сприяти розвитку пізнавальної активності, творчих здібностей учнів та звертати їх увагу на те, з якими загрозами можуть зустрічатися при використанні глобальної мережі Інтернет та соціальних мереж.
     Сьогодні Інтернет — це потужне джерело інформації й альтернатива довідникам, словникам, картам і навіть книгам і підручникам. Багато дітей мають доступ до Інтернету в себе вдома або у друзів,  в бібліотеці або в комп’ютерному класі.  Тому виникає важливість ознайомити учнів, як безпечно користуватися Інтернетом, щоб не накликати до себе неприємностей. Під час проведення тижня особливу увагу приділили цим питанням. Зокрема,  обговорювали питання, які позитивні і які негативні впливи має на людство, та які зміни відбувалися з появою та поширенням у світі глобальної  мережі  Інтернету.

     З 8 по 12 лютого в нашій школі пройшов традиційний тиждень інформатики.

     Метою тижня була показати значущість і роль інформатики в сучасному динамічному суспільстві, сприяти розвитку пізнавальної активності, творчих здібностей учнів та звертати їх увагу на те, з якими загрозами можуть зустрічатися при використанні глобальної мережі Інтернет та соціальних мереж.

 

     Сьогодні Інтернет — це потужне джерело інформації й альтернатива довідникам, словникам, картам і навіть книгам і підручникам. Багато дітей мають доступ до Інтернету в себе вдома або у друзів,  в бібліотеці або в комп’ютерному класі.  Тому виникає важливість ознайомити учнів, як безпечно користуватися Інтернетом, щоб не накликати до себе неприємностей. Під час проведення тижня особливу увагу приділили цим питанням. Зокрема,  обговорювали питання, які позитивні і які негативні впливи має на людство, та які зміни відбувалися з появою та поширенням у світі глобальної  мережі  Інтернету.

m.facebook.com/groups/2229873017276283/permalink/2838436109753301/