Зворотний квиток у дитинство

13.02.2019 09:16

 «Зворотний квиток у дитинство». Таку назву мав вечір зустрічі шкільних друзів, який відбувся у нашій школі  у суботу, 09 лютого.

     Забута мелодія дитинства. Для кожного вона звучить по- різному. Для одних вона весела і безтурботна, для інших – трепетна і ніжна. Але для всіх – рідна і неповторна, і неодмінно пов’язана зі школою. Тому і збираються випускники ювілейних років щороку у стінах нашої школи, щоб зустрітися, згадати своє дитинство, юність, своїх вчителів.
     Хтось зовсім недавно залишив улюблену парту, а для когось вже  сорок  років тому пролунав останній дзвінок, та усіх їх об’єднують рідні вчителі,  незабутні уроки, шалені перерви, веселі концерти, цікаві екскурсії, які залишаться в пам’яті назавжди.

     Під час проведення традиційного святкового концерту кожен із присутніх мимоволі поринув у безтурботні шкільні будні, а у «живій» розмові з класними керівниками  уявно пережив ще раз найяскравіші моменти навчання.

    Зі словами привітань до випускників і вчителів звернувся директор школи 

 Ю. О. Лавринів. Приємні хвилини принесли присутнім у залі кадри з відеофільму   про шкільне життя випускників, фотографії вчителів. Кожну світлину зустрічали гучними оплесками, а шкільні пісні, що супроводжували показ, створили в залі   атмосферу ностальгії та спогадів.

     Випускники школи ділилися своїми спогадами,вітали своїх вчителів, зверталися з напутніми словами до теперішніх учнів школи. Дякували організаторам свята за чудовий вечір, за можливість ще раз побувати у безтурботній Країні дитинства та юності.

     У школи немає колишніх  учнів, їхній веселий сміх, емоції і до сьогодні зберігають її стіни, а дерева – свідки потаємних мрій, бажань, перших поцілунків, надійно оберігають їх у своїх кронах.

     Шановні випускники, повертайтеся в Країну дитинства, де вас кожного знають по іменах, люблять і завжди раді бачити! 

    До нової зустрічі!